KONYA / EREĞLİ - Beyköyü İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşku ile kutladık.

Mrt

Okulun giriş yerinde ki daha önce sıvası dökülmüş olan yerin sıva tadilatını yapıp boyadık.

Mrt

Okulumuzun parke taşlarının boyanmasını okulumuz öğretmenleri Çiğdem ve Esra Hocalarımızın katkıları ile gerçekleştirdik.Ayrıca oyun alanı çizgilerinide çizdik.

Ock

1.Dönem Sonu Karnelerini öğrencilerimize velilerin katılımı ile verdik ve ara tatile girdik.

Ara

Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümü öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.Okulumuzda derslere katıldılar ve okul bahçesinde çocuklarla birlikte çeşitli etkinliklerde bulundular.

Ara

Tutum,Yatırım ve Yerli Malı Haftası'nı velilerimiz ile hep birlikte kutladık ve yerli malı kullanmanın önemi vurgulandı.

Kas

Okulumuzda ;Cumhuriyet'imizin 100.yılında,Cumhuriyet Bayramı'nı coşku içinde hep beraber kutladık.

Ekm

Ereğli Kız Yurt Müdürlüğü'n de kalan öğrenciler ve çalışanlar okulumuzu ziyaret ettiler.Palyaço gösterisi,çeşitli oyunlar oynayarak okulumuz öğrencileri ile birlikte bir takım sosyal etkinlikler yaptılar.